Nemme morgenmadsagtige muffins

– husk at bage dem i papirforme, så de er nemme at have med og spise

 

 

125 g smør eller andet fedtstof (fx kokosolie eller margarine)

2 æg

150 g sukker

75 g kokosmel

50 g havregryn eller frø (fx hørfrø, solsikkefrø eller lign til at skabe en müsli-agtig muffin)

80 g hvedemel

100 g mandler, hasselnødder eller en blanding (enten kan de udelades eller erstattes med fx kerne, æbletern eller andet som kan give den müsli-agtige oplevelse)

100 g chokolade

 

  • Smelt smør
  • Pisk æg og sukker
  • Kokosmel, mel og smør røres i æggemassen
  • Hak mandler/nødder (eller frugt) og chokolade og vend det forsigtigt i dejen
  • Hæld dejen i forme (de skal være trekvart fulde)
  • Bag muffins i 10-15 minutter ved 200°

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *