Inspiration til sandwiches på den lange køretur

Hemmeligheden i forhold til madder, som holder sig lækre og virker friske i længere tid er tre ting:

Sandwichbrød fremfor rugbrød, noget ”smørelse” (dressing, mayo eller lignende) og noget sprødt/frisk (som fx salat eller agurk)

  • Leverpostej er jo en klassiker – med agurkeskiver i en lynlåspose, madkasse eller lignende, som man lige putter i inden maden spises, så virke de friske og lækre i længere tid
  • Skinke med dressing af fx mayo og sennep og salatblade
  • Klassikeren BLT (bacon, lettuce and tomato) er også rigtig god – den kan blive lidt smattet med tomaterne. Gider man at lægge arbejdet i det, kan man, når man smører dem, tage den bløde og våde del af tomaterne ud og skærer dem i terne i stedet for skiver – det gør dem langt mindre smattede.
  • En oplagt og nem vegetar-sandwich er en med hummus, salat og agurk (her kan det ligesom med leverpostejen være smart at vente med at putte det grønne i)

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *