Film i det fri

ZULU Sommerbio

Igen i år er ZULUSommerbio på farten over hele landet med fantastiske film til alle, der bevæger sig ud i de lune sommeraftener . I aften vises film i Århus, hvorefter Zulu Sommerbio ruller gennem hele Danmark og slutter i København fra den 14.-18. august. Hvad er mere oplagt på en sommeraften end at sidde udenfor, drikke en øl og se en god film med vennerne eller kæresten? Zulu Sommerbio viser både kærlighedsfilm og gysere, så der er noget for enhver smag – og så er det gratis!

Udgangspunktet er, at filmene begynder klokken 21.45, men man skal være opmærksom på, at tiden kan skride lidt – da film jo er bedst i mørke.

 

Søndagsfilm på plænen i Tivoli

Hvis du ikke kan vente på at ZULUSommerbio kommer til København, viser Tivoli igen i år film på plænen over 5 søndage. De første søndage er skudt godt i gang og endnu 3 er tilbage. Det er en god mulighed for at komme ud under åben himmel med venner og familie, og se nogle af de gode gamle klassikere. Temaet i år er kærlighed og nostalgi. Alle film begynder klokken 20.00, hvilket giver mulighed for at nyde parken inden eller spise aftensmad på et af de mange spisesteder. En anden mulighed er selvfølgelig medbragt mad og søde sager, som kan nydes på plænen inden og under filmen.

24. juli – Mamma Mia!
30. juli – Grease
6. august – Top Gun

Alle film vises med danske undertekster og adgangen til filmene er inkluderet i parkens entré.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *