Anmeldelse; årets julekalendere

Sponsoreret indhold

Simply Chocolates julekalender                                                                                             

Simply Chocolates chokoladekalender er en chokoladekalender til de unge og voksne, som kun vil have det bedste. Kalenderen er simpelthen fyldt med enkle cokolader – ”Simply chocolate”. Chokoladerne serveres for dig med et glimt i øjet. Når du åbner æsken overraskes man lidt af en sjov kommentar på selve kalenderen – og der er også sjove og passende navne på chokoladerne.

De laver forskellige udgaver af kalenderen med forskellige farver og forskellige temaer. Her på www.skoleogliv.dk har vi testet den grønne, som er fyldte chokolader. Det er en enkel chokolade man får, hvor ingredienser og smag er af høj kvalitet. Der er kræset for detaljerne og alt lige fra udseende, indpakning og smag er en sand fornøjelse. Stykkerne er også lige tilpas i størrelsen – ikke så små at man føler sig snydt, men heller ikke så store at man får dårlig samvittighed.

Vi kan varmt anbefale Simply Chocolates julekalender – især til de voksne.

 

Bolcheriets julekalender

Bolcheriets julekalender er SÅ fin en idé som alternativ til den traditionelle chokoladekalender. Der er mange fine detaljer i julekalenderen. Der er mange gode grunde til at købe Bolcheriets julekalender. Først og fremmest kan det jo også være, at man bare ikke bryder sig særligt om chokolade. Men det kan også være, at man bare trænger til forandring – eller vil overraske en, man holder af. Kan man godt lide at forkælelsen ved en kalender holder lidt længere, er denne også en god idé – hver dag er er ikke et bolche eller en karamel, men flere. Der er taget hånd om hver en detalje i denne julekalender – oven i købet genbrug! Hver dags indhold er i en lille æske, med et perforeret hul, så man kan putte en snor eller et bånd igennem og hænge kalenderen op som man ønsker. De kan naturligvis også bare puttes i en kurv – eller erstatte kræmmerhusene på juletræet. Kun fantasien sætter grænser.

Bolcherne og karamellerne er af god kvalitet med mange små detaljer – det samme gælder æskerne og de små poser, som lækkerierne er pakket i.

Oplevelsen er anderledes og god – vi anbefaler gerne den fine oplevelse med Bolcheriets kalender.

 

Sponsoreret indhold

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *