Anmeldelse af påskeæg Peter Beier

For et par dage siden modtog vi på redaktionen en pakke med skønne små æsker i den fineste gule påskefarve med sarte mønstre og bånd. Både æsker og æg er meget inviterende og indtagende. Vi takker Peter Beier for at forsøde vores arbejdsdage her op til påske. 

Peter Beiers små påske-æsker indeholder noget for enhver smag. Lige fra det søde, fede og friske syrlige til det meget mørke – men bestemt ikke bitre. Er du til karamelliserede nødder, havsalt eller hvid chokolade til at ‘toppe’ smagsoplevelsen – der er som sagt noget for enhver smag i alle æskerne. Konsistensen er også for alle slags ganer med hver sin præference. Her er det gode chokolade-knæk over hele linjen men også den flydende midte, den faste marcipan og hvad der ellers er af overraskelser i de mundrette æg i de fine æsker.

Alt i alt er både børn og voksnes øjne og ganer begejstrede. De fine æsker med det søde indhold fungerer godt både som værtindegave og til at sætte på påskebordet efter frokosten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *