Rejselængsel: Estland – også kendt som “den syngende nation”

Mange forbinder Estland med, og husker nok Estland mest for, Eurovision Song Contest i Estlands hovedstad, Tallin, i 2002. Men Estland er så meget mere og meget få danskere kender til alt det, som Estland har at byde på.

Faktisk er Danmark og Estland historisk forbundet på flere forskellige måder. Blandt andet er der sagnet om, at det danske flag, Dannebrog, faldt ned fra himlen i Tallin.

I dag har Estland mange seværdigheder og mange aktiviteter, man som turist, ung medarbejder på gennemrejse eller udvekslingsstudent kan nyde godt af. Blandt andet er Estland fuld af imponerende og vild natur med et vildt dyreliv, blandt andet bjørne. Estland byder også på muligheden for at stå på ski – ligesom der flere steder er bjergtagende landskaber med vandfald.

Tallin har sin helt egen gamle middelalder-bydel som også inviterer til at sætte sig ind i historien. I resten af Estland er det også muligt at besøge gamle borge og andet, som er spændende for både børn og barnlige sjæle…

Er Estland måske et sted du gerne vil hen? Du kan i hvert fald lade dig inspirere ydereligere af vores billeder nedenfor…

FOTOS: Michael Hansen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *