Anmeldelse af Kettlebellshops kettlebells

Sponsoreret indhold

 

At træne med kettlebells er for mange en rigtig god træningsform og i stigende grad noget flere og flere danskere er glade for. Er man allerede glad for denne træningsform eller ønsker at prøve det, så er kettlebells fra kettlebellshop.dk et rigtigt godt valg.

Vi har her på Skole&Liv fået lov til at afprøve to forskellige typer kettlebells. Vi har både haft adgang til Kettlebellshops ‘competition kettlebells’ og deres ‘outlet kettlebells’. Begge har fungeret fortrinligt.

På Kettlebellshop kan man købe flere forskellige typer af kettlebells samt Crossfit udstyr. Ud over deres ‘competition kettlebells’ og ‘outlet kettlebells’ har Kettlebellshop.dk yderligere to typer af kettlebells; ‘clubbells’ og vinylbelagte kettlebells. De forskellige former for kettlebells har naturligvis hver deres fordele, hvilket du kan læse meget mere om på deres hjemmeside. Pointen er at uanset hvor og hvordan du træner, vil du kunne finde et produkt der passer dig. 

Vi har nu brugt vores ‘bells’ fra webshoppen i en lille måned og er ovenud tilfredse. De ligger godt i hånden og er der er ikke problemer med rifter fra ujævn overflade, med balancen eller andet. Desuden er deres ‘competition kettlebells’ med friske farver, dekorative, ja nærmest skulpturelle at se på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoreret indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *