Skal du med på interrail ?

Her på Skole&Liv synes vi, at det er helt fantastisk, når unge og studerende kan komme ud at rejse og opleve verden. Om det så er på studietur, udvekslingsophold eller som en grupperejse i ens sabbatår, er mindre vigtigt. Derfor er EU’s nye tiltag om at få Europas unge ud interrail og opleve Europa helt fantastisk – i vores øjne. I øjeblikket kører EU en pilotprojekt, hvor 15.000 unge i hele Europa kan søge om en gratis interrail-tur. Billetten giver dig mulighed for at rejse i op til 4 fremmede lande i højst 30 dage. Da det er en interrail-rejse er transporten som udgangspunkt med tog, men det er også muligt at rejse med færge. Dette tiltag er en helt igennem fantastisk mulighed for gratis at se noget af verden, som virker så bekendt, men som uden tvivl vil overraske!

For at ansøge, skal du være født i mellem 2. juli 1999 og 1. juli 2000 og kunne svare på om spørgsmål om kulturarv i EU, EU’s initiativer for unge og valget til Europa-Parlamentet. Deadline for ansøgningen er d. 1 juli 2018. Hvis du væger at søge online, er ansøgningerne åbne fra den 12. juni kl. 12 til den 26. juni 2018.

Din rejse skal finde afsted imellem 9. juli og 20 september 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *