Den simple acai bowl

Smoothie bowls er meget ‘in’ for tiden, og her i varmen forstår man godt hvorfor. Specielt superbæret acai er meget populært. Nettet byder på flere forskellige varianter af Acai bowls, men vi giver dig her den helt simple opskrift.

Ingredienser

1-2 tsk acai pulver efter smag
1 banan (mellem eller stor)
1 dl vand
200 g. skovbær
5 isterninger

Alle ingredienserne blendes sammen og herefter er den klar til at servere. Du kan naturligvis give din acai bowl alle former for topping eller helt undvære. På Skole&Liv bruger vi selv alt fra bær og frugter til nødder, müsli og kokusflager.

Tip: Hvis din blender ikke kan klare alle ingredienserne på en gang kan det være en fordel først at blende vandet sammen med bananen. Herefter kan du tilsætte bær og isterninger. Prøv at undgå at tilsæt mere vand, da konsistensen hermed bliver mere som en smoothie.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *