Anmeldelse af Christian Fuhlendorffs nyeste one man show ”Går over i Historien II”

I foråret udkom Skole&Liv med en anmeldelse af Christian Fuhlendorffs show ”Går over i Historien” og nu er vi klar til en anmeldelse af efterfølgeren ”Går over i Historien II”.

Med dette show formår Christian endnu en gang at skabe smil og latter i salen på tværs af både alder og køn. Showet bygger på flere fortællinger, der udfordre vores almene tankegang om samfundet og med rationelle argumenter kommer han med nye forklaringer på, den verden vi i dag befinder os i. Noget som nemt kunne lyde som en kedelig historietime, men som Christian formår at gøre til komedie på højeste plan. Selvironien er hele vejen at finde og ligesom tidligere er hans forhold til konen Karina gennemgående som baggrund for mange af showets jokes. Ligesom sidst fører det og andre historier til grove beskyldninger af vores køn og samfund, men publikum kan se sig selv i fortællingen, og det skaber høje grin i hele salen.

Der er ingen tvivl om, at Christian Fuhlendorff er dygtig til sit fag. Det skinner igennem flere gange, hvordan han nyder at være på scenen og han griber muligheden for at improvisere, både når han selv rammer lidt ved siden af eller hvis publikum reagerer uventet. Professionalismen er stor og det er en fornøjelse at bruge halvanden time i Christians selvskab.

Uagtet om man har set første del af ”Over i Historien” er der god grund til at gå ind og se ”Over i Historien 2”.

Foto: https://christianfuhlendorff.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *