ABC plakater til børne- eller klasseværelset

I anledning af, at det er en måned siden skolestart for landets skolebørn, har vi på Skole&Liv modtaget to plakater med alfabetet fra forlaget Koustrup & Co. De to plakater, som vi har fået lov til at anmelde er begge i størrelse 50 cm X 70 cm og fyldt med nordiske dyr og planter. Hvert bogstav har således enten en plante eller et dyrt knyttet til sig og størrelsen på plakaten er god, så bogstaverne kan ses på afstand. De to plakater, som vi har modtaget, er forskellige i  udtryk, idet farverne og illustrationerne har forskellige farver. Den ene ABC-plakat er i blå og grønne nuancer og den anden er mere farverig, idet den har mange forskellige farver.

 

Der findes mange ABC-plakater med forskellige udtryk, stil, farver og ord der hører til det enkelte bogstav. Som altid er Koustrup & Co’s produkter i fineste kvalitet.  Plakaterne er alle trykt på det lækreste italienske FSC-papir i fineste kvalitet. Kunstneren bag de fine tryk på plakaterne, er papirkunstneren, Sonia Brandes. Hvert enkelt bogstav med tilhørende plante eller dyr er nøje udklippet og derefter sat grafisk op til de meget smukke og fine plakater, som kan hjælpe de nye skolebørn eller store børnehavebørn med at lære det danske alfabet. Det er – i Koustrup & Co-ånden heller ikke tilfældigt, at motiverne er nordiske dyr og planter – og ej heller at plakaterne er trykt på FSC-papir –  idet forlaget bygger på et ønske om at videreformidle viden om naturen omkring os.

Vi takker Koustrup & Co for de meget smukke plakater, som vi finder utroligt dekorative – både på ethvert børneværelse, kontor og klasseværelse – og på grund af de skønne illustrationer for den sags skyld også i stuen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *