Hyggelige efterårsaktiviteter

Sommetider kan vi godt glemme, at alting ikke behøver at koste penge eller kræve en masse m´besvær. I vores moderne verden fyldt med ‘devices’ og travle kalendere kan det være svært at huske, at vi ikke behøver at tage i biografen, i TIVOLI eller Lalandia for at hygge os og være nærværende sammen med vores børn. Vi har en tendens til at lade os rive med, skynde os og så “NU skal det være – nu skal vi sørme hygge os” og så tænke, at det betyder, at vi skal sætte oceaner af tid eller penge af til ugelange ferier, forlængede weekends eller i hvert fald shopppe, købe billetter til Guldtuben eller andet som vi kan vise billeder af på arbejdet, i skolen eller på sociale medier.

Men sommetider skal vi ikke lede efter kvalitetstiden i dyre billetter, forlystelsesparker eller på charterferier. Ind imellem kan nærværet og kvalitetstiden være i en tur hjem fra skole, hvor man leder efter kastanjer, som man laver kastanjedyr af derhjemme, et helt simpelt spil ludo eller at bage de enkleste muffins sammen. 

Vores forslag til lettilgængeligt gratis glæder dette lune efterår – alle forslagene er så godt som gratis og man behøver ikke at sætte mere end en time af, så de kan også laves på en hverdag. Nyd den tid I har!

  • Saml kastanjer og lav kastanjedyr eller kastanjemuffins 
  • Saml æbler og bag æblekage eller lav æblemost
  • Saml pærer og sylt dem eller bag pæretærte
  • Spil de spil I allerede har i skabet men altid glemmer at spille
  • Læg en kabale sammen eller hver for sig
  • Gå på biblioteket og spil deres spil eller lån bøger og tegneserier med hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *