Få en god afslutning på din studietid

Skal jeres klasse eller årgang til at planlægge afslutningen på jeres studietid? Når man afslutter sine studier – hvad end det er på STX, HHX, HTX, HF, EUX, HG eller noget helt andet – er det fantastisk at kunne fejre det med sine klassekammerater med et brag, hvor der bliver festet og hygget udover det sædvanlige. Vi giver her nogle gode tips til jeres sidste dage som studenter.

Hold fast i traditionerne

Der findes en masse traditioner, når man bliver student. Når først huen er kommet på, træder man for nogle dage ind i en meget traditionsrig periode, hvor det skal fejres med manér, at I er nyklækkede studenter. Selvom der stadig er noget tid til, at det bliver jeres tur til at svinge studenterhuen, er der stadig mange ting, der er gode at forberede i god tid.

Der er typisk tradition for, at man kører studenterkørsel rundt til alle studenterne, hvor familierne er med til at fejre de nyklækkede studenter. Traditionen tro kører studenterne typisk rundt i en stor åben lastbil. Hvis I gerne vil have del i denne tradition, er det en god idé at booke den tidligt, da der er et begrænset antal i hele landet. I kan fx booke studenterkørsel på amok.as.

Gør noget godt for fællesskabet

Jeres studentertid består af andet end at køre studenterkørsel. Der opstår et helt specielt sammenhold imellem studenter, som er værd at fejre. Arranger nogle fællesaktiviteter, hvor I sammen fejrer, at I klarede jer igennem en uddannelse. Man kan lave mange forskellige ting. I kan fx tage ud at spise sammen, for derefter at tage videre til fest. Her er Bones et godt bud, da der er noget for alle – bestil her.

Derudover kan man også lave sjove aktiviteter sammen. Man kan tage ud at klatre sammen, tage et spil minigolf sammen, tage i en forlystelsespark eller hvad I nu har lyst til. Der er et væld af muligheder. Det er bare med at finde noget, hvor alle synes det er sjovt. Når man er færdig med sin studentertid, vil man ofte blive spredt og gå hver sin vej. Der vil derfor være mange af ens studiekammerater, man ikke kommer til at se i lang tid. Det er derfor en god idé at lave noget fælles sammen, inden man bliver spredt ud i landet. Det er en god måde at afslutte sin studietid sammen på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *