Arrangement af Teenagementor og influencer Sarah Frey

Vi har her på Skole&Liv tidligere talt med Teenagementor, Amy Jönsson, om at skifte lærerlivet ud med det selvstændige liv som teenagementor. Ud over at være mentor og coache unge, som har det svært, tager Amy også ud og holder foredrag og andre arrangementer for teenagere og deres forældre.

Amy har lige nu gang i noget helt nyt, sammen med influencer, Sarah Frey. De to har sammen sat sig for at åbne op og tale om det uperfekte og bagsiden af det glittede Instagram-billede. De kalder foredraget for ”Insta Perfect”.

Vi har spurgt Amy, hvad der gav hende ideen til dette arrangement; »Efter mine to usolgte events af “Pyt med perfekt”, var jeg endnu mere sikker på, at jeg havde fat i noget godt og noget rigtigt at byde danske unge og deres forældre. Det er vigtigt, at der bliver skabt et rum, hvor vi kan tale om prisen for det – tilsyneladende – perfekte og hvad man som forælder bør være opmærksom på. Denne nye rating og nulfejlskultur, de unge lever i, har sin pris.«

»Som fagperson ved jeg noget om, hvad denne kultur gør ved de unge og hvorfor den er usund. Men jeg forstår ikke denne iscenesættelse af eget liv, jagten på flest likes og digital afhængighed på samme måde som de unge selv gør. Det gjorde mig nysgerrig – og i en eller anden grad nok også forarget – så jeg besluttede mig for, at jeg ville vide mere, så jeg kunne formidle mere. Og der begyndte min “Insta Perfect”-tænkning. Jeg var dog, fra begyndelsen, klar over, at jeg måtte finde min egen ekspert… min egen ”Social Media Influencer” – og det blev skønne Sarah (Frey red.). Vi to kom, heldigvis, hurtigt på bølgelængde og talte længe om vores fælles passion – at vise unge bagsiden af medaljen… det ærlige ”jeg” og det uperfekte… det krævende og det sårbare.«

»Sarah og jeg har en fælles mission, at droppe berøringsangsten og italesætte en virkelighed, som mange unge synes, at det er hårdt at navigere i.«

Her på Skole&Liv siger vi ”More power to you, Sarah og Amy!«

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *