5 julegaveidéer til den studerende

Julegaveræset nærmer sig med hastige skridt, og dermed er det tid til at få fat på de mange ønskelister. Dette gælder især også studerende i familien, som måske tit står og mangler noget, de ikke har råd til at købe i hverdagen. Dog findes der også mange studerende, som ikke aner, hvad de skal finde på at ønske sig, og derfor kan det være godt med lidt inspiration, inden julegaverne skal købes. Så læs med her, hvor du kan få et overblik over fem gode julegaveideer til studerende.

Køkkenting

Hvis den studerende er fløjet fra reden, har han eller hun formentlig et behov for flere forskellige køkkenting. Selvom den studerende har anskaffet sig det mest basale køkkengrej, er der højest sandsynlig stadig brug for et par ekstra skåle, et godt skærebræt eller en køkkenkniv, som rent faktisk kan skære. Bor den studerende stadig hjemme, er der ligeledes gode grunde til at forære et par praktiske køkkenting, da de ikke prioriteres i forbindelse med for eksempel gymnasietiden.

Skrivebord

Har du lyst til at gå all in og give en julegave, der fylder godt under træet, kan du overveje at give den studerende et nyt skrivebord. Skrivebordet er et af de vigtigste møbler på den studerendes værelse, eftersom det er her, at han eller hun skal have muligheden for at skrive gode opgaver og læse sine lektier i en god arbejdsstilling i stedet for at flade ud på sengen. Sørg dog for at spørge ind til den studerendes ønsker, hvad angår design og størrelse, så du har god mulighed for at ramme det perfekte skrivebord.

Flot skoletaske

Går den studerende rundt med en slidt og gammel skoletaske, kan det være, at ønsket om en splinterny og smart skoletaske skal gå i opfyldelse i forbindelse med julegaverne. I denne forbindelse er det dog ligeså vigtigt som ved skrivebordet at spørge diskret ind til den studerendes specifikke behov og ønsker, når det kommer til den nye skoletaskes stil. Har du ikke lyst til at spørge den studerende, har han eller hun måske en søster eller bror, der kan hjælpe dig godt på vej med at finde den helt rigtige taske.

En oplevelse

Ønsker du at give en lidt anderledes gave, er en oplevelsesgave en rigtig god idé. Der findes masser af forskellige oplevelsesgaver – både online på diverse hjemmesider og rundt omkring i de forskellige supermarkeder. Køb for eksempel et gavekort til en biograftur, en brunch eller endnu bedre – et spaophold på et lækkert hotel.

Tøj

Tøj er for mange en klassiker, når julegaverne skal findes, uanset om der er tale om store eller små familiemedlemmer. Derfor kan en lækker blød striktrøje eller et par flotte sorte jeans være super gode gaver til den studerende. Læg mærke til, hvad den studerende går rundt i til daglig eller til fester, og udpeg derefter et par tøjdele eller en flot skjorte, som passer til den studerendes stil. Du kan med fordel gå ind på laurathomsen.com, hvor der er et bredt udvalg af modetøj til kvinder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *