Anmeldelse; “gør-det-næsten-selv-julepynt”

Sidste år smagte vi på en masse julekalendere for vores læsere – i år har vi valgt at sætte spot på julepynt i stedet. Vi har fået lov til at få en masse fin julepynt af Koustrup & Co, som vi er særdeles begejstrede for.

Først og fremmest har vi fået tilsendt deres meget fine kræmmerhus, som er fyldt med de skønneste farver og mønstre – og ikke mindst guld og sølv. De vil passe fint til og pynte på ethvert juletræ, uanset om man putter chokoladelinser eller pebernødder i. Vi har også modtaget de fineste ark – et med fugle og et med nisser – som man også selv kan klippe eller skære ud for så at hænge dem op i vinduet eller på træet. De vil pynte begge steder… eller et helt tredje sted. Nisserne er køkken-nisser, som er i færd med forskellige gøremål i køkkenet og fortæller næsten i sig selv en lille historie.
En anden grund til, at vi er så begejstrede for dem er, at man selv skal skære eller klippe dem ud, men det er ganske nemt at gøre, fordi det er så fint markeret, hvor man skal klippe eller skære. Desuden er de også gjort klar, idet der er en lille papirstrimmel man trækker af – og vupti! Nedenunder er der lim, så man kan lime kræmmerhusets kanter og hanken.

Udklipningen af både nisser og fugle kan alle være med til – og vi forestiller os, at begge dele snildt kan være udgangspunkt for en god samtale mellem forælder og barn… eller måske bedsteforælder og barn. Vi mener, at noget af det rigtigt fine ved disse udklipningsark netop er, at produkterne er vanlig Koustrup & Co kvalitet – og at de er så fint gjort klar til, at man selv kan lave pynten færdig… med andre ord; det er ikke en uoverstigelig opgave selv at lave pynten – men man skal trods alt selv bidrage lidt.

Hos Koustrup & Co har de også mange andre skønne julenips og skøn julepynt – de har bl.a. De skønneste julekugler og julekugler – vi kan varmt anbefale at tage et kig på deres hjemmeside.

Vi takker Koustrup & Co for at vi måtte kigge nærmere på deres skønne julepynt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *