Atypiske julegaveideer, fra Koustrup & Co

Efter vores begejstring over børnebogen Hjaltes kamp henvendte vi os til Koustrup & Co, for at høre om vi måtte foreslå den som julegaveidé sammen med et par af deres andre bøger. Derfor vil vi nu foreslå vores læsere et par atypiske julegaveideer – bøger til både børn og voksne.

  1. Hjaltes kamp
  2. København Zoo – bag om dyr og mennesker
  3. Bier i baghaven

Du kan læse vores anmeldelse af Hjaltes kamp lige her.

‘København Zoo’ er det fineste miks af en coffee table book og en fagbog om København Zoo. Bogen, som er i netop den superlækre ‘coffe book table kvalitet’, indeholder afsnit om både havens historie og de forskellige områder dyrene kommer fra og opholder sig i i haven – samt selvfølgelig dyrene. Den lækre kvalitet bliver tydelig både når man kigger på og rører ved bogens omslag. At der er lagt tid, føling og viden bag bogens udformning og indhold bliver særligt tydelig i forordene af Bent Jørgensen og Lars Lunding Andersen. Men også de fantastiske billeder inde i bogen og den historiske viden, der bliver tydelig når man læser i den, er fantastiske. Vi forestiller os at bogen vil glæde mange dyreinteresserede – både de høje og de lave 

‘Bogen Bier’ i baghaven er nok også lidt atypiske som julegaveidé – ikke desto mindre, er mange i disse år blevet mere og mere miljøbevidste. Miljøbevidstheden betyder også, at flere og flere dyrker deres egne grøntsager, holder høns… og i nogle tilfælde faktisk også bier. Så har du eller I et familiemedlem eller to, som har talt om at holde bier, vil denne meget praktiske og faktabaserede bog være en rigtig god idé.
Bogen fortæller om ‘både blomsterne og bierne’ – ligesom den gennemgår årets gang for biavlere. Den fortæller også om honning – og håndtering af honningen, om de forhindringer og problematikker, der kan opstå for biavlere, såsom sygdomme og ‘røverier’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *