Tips til livet på SU

Når du studerer, er der mange ting du skal være opmærksom på. Lektier, eksamen og økonomien er nok nogle af de ting der bekymrer dig mest i hverdagen. Her i denne guide hjælper vi dig med hvordan du får mest ud af økonomien som studerende og hvordan du får en fejlfri bachelor eller kandidatopgave.
Læs herunder hvordan du får mest ud af SU budgettet, kan rejse ned til varmen og spise god mad ganske gratis op til flere gange i løbet af ugen.

Få madbudgettet til at række længere

Når du er på SU, er der mange ting og sager at bruge penge på. Der er husleje som for mange fylder meget af det månedlige budget. Dertil er der mad, drikke og diverse abonnement såsom Netflix og Spotify. For de fleste vil det månedlige madbudget, være den næststørste udgift. Derfor vil jeg her give dig tips til hvordan du bruger mindst muligt beløb på mad. Det tip som selvfølgelig er det bedste, er at du slet ikke betaler for maden. Det kan du gøre på to måder, hvis du har et arbejde, så kan du få frokost og måske aftensmad der. Mange steder er det inkluderet i lønnen, og nogle steder skal du betale en lille smule i kantinen. Her kan du spise meget og god mad, på den måde behøver du ikke at lave det store til aftensmad. Det kan være et par rugbrødsmadder, og det er relativt billigt. Den anden måde du kan få billigt mad på er ved at du tager hjem til dine forældre en gang om ugen, eller oftere og spiser god mad hos dem. På den måde får du et gratis måltid, og hvis du er heldig, er der nogle rester tilbage, som du kan få med hjem, så har du mad til flere dage gratis.

Store rejser til små priser

Når du er studerende, så er der mange ferier man kan rejse I, problemet er dog at man ikke har så mange penge til at rejse for, hvis man overhovedet har nogen. Her vil vi give dig en guide til hvordan du relativt billigt kan komme afsted på ferie. Der er to ting der er gældende når du leder efter en billig ferie. Det ene er at du er i god tid. Hvis du er i god tid, kan du få billigere flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr., hvis du er ude i god tid. Den anden ting som er gældende for at få en billig ferie, er at tage til billige lande. De klassiske destinationer som Paris, London eller Berlin, er forholdsvis dyre destinationer at opholde sig i, både med hoteller og spisning generelt. Der er dog billigere alternativer, der er den nye populære destination Budapest. Denne by er der efterhånden mange der tager til grundet de billige flybilletter, det varme klima og de billige restauranter og hoteller. Specielt restauranterne i Budapest kan noget. Da de har to Michelin restauranter hvor du kan få en hovedret for 80 danske kroner. Det kan også være at du vil spare pengene på rejsen og så bruge flere penge på at arbejde med kommunikation som du kan bruge i dit næste job og til at få dit næste job. Her kan du tage et kursus hos Wearebro.dk

Få opgave læst igennem af professionelle

Når du studere er der mange opgaver og meget af det administrative så man skal være god til at kunne skrive korrekt. Derfor er det en god egenskab at have at kunne skrive. Men hvis man skriver større tekster som en bacheloropgave eller en kandidatopgave så kan det være en god ide at få nogle til at læse teksteren i gennem, og rette dem i gennem. Når man så har fået nogle til at rette dem i gennem, så får at få hele teksten fejlfri så kan man sende den ind til Studiekorrektur.dk. Hvor de så retter korrektur på hele opgaven eller de dele af opgaven du gerne vil have læst korrektur på.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *